Za nami pierwszy w 2025 r. Targ Regionalny. Wciąż spotykamy się raz w miesiącu na placu przy ul. Giełdowej 15, aby poznawać najlepszą żywność od lokalnych producentów i przetwórców. Zimą asortyment jest nieco skromniejszy, ale wciąż bardzo atrakcyjny. Było domowe pieczywo i ciasta, naturalne wędliny, miody, sery i przetwory. Nie zabrakło tez naturalnych kosmetyków. Zmarznięci goście mogli rozgrzać się kawą rzemieślniczą, bezalkoholowym grzańcem, gorącym kakao z przyprawami czy domowym bigosem.

Dziękujemy stałym wystawcom, którzy są z nami niezależnie od warunków atmosferycznych i klientom, którzy odwiedzają Targ Regionalny w poszukiwaniu nowych smaków. Liczymy, że 2025 r. przyniesie nam wszystkim dużo pozytywnych zdarzeń. Do zobaczenia na Targu Regionalnym!

Zdjęcia ze styczniowej edycji Targu Regionalnego